Procederen

U ziet zich met een procedure geconfronteerd of wilt een procedure starten. Wanneer u met mij contact opneemt, neem ik vlot het dossier met u door. Ik geef u een inschatting van uw positie in de procedure. Soms is het beter om aan te sturen op een oplossing buiten de procedure om. Ik onderhandel dan namens u met de jurist van de tegenpartij.

Ik geef zeer snel aan binnen welke termijnen welke actie in een procedure moet worden ondernomen. Ik schrijf uw procestukken en stuur uw stukken naar een commissie of de rechtbank. En ik ga als gemachtigde met u mee naar zitting.

Dit is wat u wilt

Een jurist die de goede argumenten weet te vinden, die goed weet hoe ‘het spel gespeeld wordt’, die zowel schriftelijk als mondeling overtuigend, helder en to the point over weet te brengen waar het om gaat. Dat is wat u wilt als het op een procedure aankomt. Ik kan u door jarenlange ervaring op alle posities in procedures zeer deskundig bijstaan. Zo weet u zeker dat uw belangen bij de rechter of een bezwaaradvies-/geschillencommissie op een goede wijze onder de aandacht zijn gebracht.

Contact

Telefoon

06 36484459

Email

vanputten@altumjuridisch.nl

Adres

Kosterijland 7, 3981 AJ Bunnik

Kan ik u helpen?

Vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan.

3 + 10 =