mr. Dieuwke van Putten – de Waard

Sinds 2003 ben ik werkzaam als jurist. Eerst ben ik als raio (rechterlijke ambtenaar in opleiding) opgeleid tot rechter. Hierna heb ik ervoor gekozen om bij respectievelijk VOS/ABB en Leeuwendaal als juridisch adviseur onderwijsinstellingen bij te staan. Vervolgens heb ik langere periode bij het Landelijk Dienstencentrum voor de Rechtspraak gewerkt. Ik heb daar gerechtsbesturen bijgestaan in ambtenarenrechtelijke geschillen met hun eigen personeel.

Naast mijn werk als eigenaar van en juridisch adviseur bij Altum Juridisch Advies word ik ingezet als
rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Amsterdam.

Mijn loopbaan kenmerkt mij. Ik ben een jurist met een gedegen kennis van zaken. Het liefst werk ik daar waar ik cliënten kan helpen met mijn juridische kennis door te zoeken naar praktische oplossingen, waar zij verder mee kunnen. Daarbij zoek ik naar oplossingsmogelijkheden die zoveel mogelijk recht doen aan u, mijn klant, maar die ook het bredere plaatje niet uit het oog verliezen. Mijn advisering is daardoor gedegen en deskundig, maar ook begrijpelijk en praktisch. En waar het kan met een humoristische noot. Ik heb ruime ervaring in het voeren van procedures, zodat cliënten ontzorgd en goed voorbereid naar zitting gaan.

gedegen kennis praktische oplossingen recht doen het bredere plaatje deskundig begrijpelijk en praktisch een humoristische noot ruime ervaring ontzorgt

Contact

Telefoon

06 36484459

Email

vanputten@altumjuridisch.nl

Adres

Kosterijland 7, 3981 AJ Bunnik

Kan ik u helpen?

Vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan.

11 + 12 =