Normalisatie ambtenarenrecht (Wnra)

De normalisatie van het ambtenarenrecht (Wnra) vraagt een omslag in kennis en werkwijze van afdelingen P&O en leidinggevenden. Het vraagt om het volgen van nieuwe regels en procedures en het opstellen van andere overeenkomsten en brieven. Het eenzijdig besluit wordt immers niet langer gebruikt. In de praktijk blijkt dit niet altijd even eenvoudig.

Trainingen 

Altum Juridisch Advies is er voor uw organisatie om uw leidinggevenden en afdeling P&O in een of meerdere trainingsdagen bij te praten over het arbeidsrecht. Inmiddels heb ik bij meerdere overheidswerkgevers trainingen gegeven over het arbeidsrecht na de Wnra. Voor uw organisatie kan ik eenvoudig en snel een training op maat maken zodat uw leidinggevenden en afdeling P&O met actuele kennis hun werk kunnen doen.

 

Aanzeggingsbrief

Als voorbeeld treft u de aanzeggingsbrief bij het van rechtswege aflopen van een tijdelijke arbeidsovereenkomst op deze pagina aan. Een aanzegging is van belang omdat u zonder tijdige aanzegging de werknemer een schadevergoeding schuldig bent. 

Wist u dat u ook bij een opvolgende (tijdelijke) arbeidsovereenkomst dient aan te zeggen?

Juridische check stukken

Heeft u twijfels over de juistheid van uw beleid of arbeidsvoorwaardenreglement na de Wnra? Of ontbreekt het u aan kennis of tijd om deze stukken aan te passen?  Ik heb alle ervaring in huis om u te kunnen helpen.

Of vraagt u zich af of bijvoorbeeld uw arbeidsovereenkomsten of vaststellingsovereenkomsten juridisch juist zijn? Neemt u dan contact op voor een snelle en grondige check.

Contact

Telefoon

06 36484459

Email

vanputten@altumjuridisch.nl

Adres

Kosterijland 7, 3981 AJ Bunnik

Kan ik u helpen?

Vraag hieronder een vrijblijvend intakegesprek aan.

13 + 13 =